Faq | Fizetések | Fizetés bankkártyával 3D Secure segítségével

Fizetés bankkártyával 3D Secure segítségével

Az európai szabályozások annak érdekében módosulnak, hogy az online bankkártyás fizetés biztonságosabbá váljon számodra. 2021. január 1-től minden egyes megrendelésnél megkérhetünk, hogy hitelesítsd a fizetésedet egy 3D-s biztonsági eljáráson keresztül. Ez a kártyatípusnak megfelelően lesz elnevezve, például Visa Secure, Mastercard Identity Check vagy American Express SafeKey.

Mit kell tennem?

Ha még nem tetted meg, regisztrálnod kell a fizetés során használt kártyádat a 3D Secure rendszerhez. A legtöbb bank általában lehetővé teszi a kártya online regisztrációját, ezért további információkért tekintsd meg a bankod weboldalát.

Ha korábban már regisztráltál a 3D Secure szolgáltatáshoz, vagy korábban már használtad ezt a lehetőséget, akkor nem kell újra regisztrálnod. Előfordulhat azonban, hogy a bankod teljesen új eljárást alakított ki a fizetési élmény javítása érdekében. Egyes bankok új okostelefonos alkalmazást terveztek kifejezetten erre a célra. Kérjük, további információkért lépj kapcsolatba a bankoddal!

Annak érdekében, hogy a következő megrendelésed egyszerűen és biztonságosan fizethesd ki, javasoljuk, hogy aktiváld a 3D Secure szolgáltatást, mielőtt a következő online megrendelésedet leadod.

Mi fog változni?

Lehet, hogy már korábban is kérték, hogy online fizetéskor a 3D Secure segítségével hitelesítsd magad, de az új szabályozással egy új eljárás jön létre, amely nagyobb biztonságot és egyszerűbb hitelesítési lehetőségeket kínál.


Nem találod a keresett választ?
Lépj velünk közvetlen kapcsolatba
Chatelj velünk

Itt vagyunk, hogy chaten segítsünk neked.

Szeretnél 15% kedvezményt?*

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Maradj naprakész és értesülj a legújabb divathírekről a Zalando.hu hírlevelével!

Preferenciák kezelése

Mi érdekel a leginkább?

Ha szeretnéd megtudni, hogyan dolgozzuk fel az adataidat, látogass el a(z) Adatvédelmi nyilatkozat oldalra. Bármikor leiratkozhatsz, kötöttségek nélkül.